AFRIKA

Posted by Merel

Ik kom graag in Zuid-Afrika waar mijn zus met haar gezin woont. Daar ben ik geinspireerd geraakt door de filosofie van Ubuntu, die ook door Nelson Mandela werd uitgedragen. Ubuntu staat voor “ik ben omdat wij zijn”: je kunt wel denken dat je het alleen kunt, maar in werkelijkheid hebben we elkaar (hard) nodig. Een mooi Afrikaans gezegde dat hierbij past is “Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen”.

SAMEN WERKEN BRENGT IEDEREEN VERDER

Vanuit deze visie heb ik ruim 9 jaar geleden het besluit genomen om een landelijk dekkend netwerk van integraal werkende leefstijlcoaches, trainers en organisatieontwikkelaars op te gaan bouwen, om gezamenlijk de BV Nederland duurzaam vitaal te gaan maken. Inmiddels is het landelijk dekkend netwerk van MARK uitgegroeid tot een multidisciplinair kwaliteitscollectief van zo’n 140 integraal werkende professionals. Om kwaliteit te kunnen garanderen aan onze opdrachtgevers, hebben deze professionals voor toetreding tot het netwerk de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach gevolgd bij MARK Academy – dé opleider voor vitaal werken & leven.

SAMEN-MEER-WAARDE CREEREN = ULTIEME WIN-WIN-WIN

Ik geloof in samen-meer-waarde creeren. In amplitie, elkaar versterken, sterke authentieke merken die waarde toevoegen aan elkaar om zodoende de klant nog beter te kunnen bedienen. Deze klant van alle gemakken te voorzien, alles-onder-1-dak, waarbij iedere ‘samenwerker’ datgene brengt waar zijn talenten liggen. Bovendien is samen zoveel leuker en inspirerender dan alleen. Ik hou ervan!

Met vitale groet,

Nicole van het Bolscher / M:06-25023321

nicole@markacademy.nl

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding