Gratis deelname aan onze vit@le inspiratiedag

Precies 5 jaar geleden….. 

Ging de allereerste opleidingsgroep van start van onze Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach. Een unieke innovatieve opleiding, ontwikkeld vanuit een heldere integrale kijk op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Ramon van Meegersen en zijn team van bevlogen trainers & docenten (allemaal hooggekwalificeerde specialisten op fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak, eigen regie/zelfsturing/persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en uiteraard op het gebied van coaching en training) hebben de afgelopen 5 jaar vol passie en inspiratie al meer dan 200 professionals begeleid op hun ontwikkelreis. De drie leerlijnen binnen deze jaaropleiding – ik als mens, ik als integraal Leefstijlcoach en ik als ondernemer – zijn al die jaren het uitgangspunt gebleven en onze modules zijn uiteraard continue aangescherpt. Dat mag je ook verwachten van een Post-HBO geaccrediteerde opleiding. Ieder jaar wordt onze opleiding streng geevalueerd door CPION, de docenten, de studenten en onze adviescommissie en we staan altijd in de leerstand: hoe kan het nog beter?

Onze alumni werken als zelfstandig ondernemer vanuit een eigen coachpraktijk/trainingsburo of in loondienst bij een werkgever die vorm wil geven aan vitaliteitsbeleid en een vitale organisatiecultuur. Sommige studenten volgden de opleiding voornamelijk om een jaar lang intensief met de eigen vitaliteit aan de slag te gaan.

Dit jubileumjaar gaan we benutten om nog veel meer mensen te inspireren om werk te gaan maken van (hun eigen) “vitaliteit, een gezonde leefstijl en duurzame inzetbaarheid”. En omdat we iets te vieren hebben, willen we jou ook uitnodigen op ons feestje.

Gratis deelname aan een van onze vitale inspiratiedagen in 2017

Jij weet vast dat het aantal volwassenen én kinderen met voedings- en leefstijlgerelateerde klachten – zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten – snel stijgt. Maar weet je ook dat het aantal volwassenen dat overbelast is en veel stress ervaart ieder jaar drastisch toeneemt? En dat 90% van alle gezondheidsklachten kan worden voorkomen? Hoe kan het dan dat we nog niet iedereen massaal investeert in preventie? En waarom heeft nog niet iedere werkgever of ondernemer vitaliteit geïntegreerd in zijn organisatiedoelstellingen?

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers goedbedoelde op zichzelf staande activiteiten aan op het gebied van ‘gezond leven’. Bijvoorbeeld een lunchbijeenkomst over gezonde voeding, een beweegprogramma of een cursus mindfulness. Of ze werken gericht aan het verlagen van het ziekteverzuim onder hun medewerkers. Feit is dat veel werkgevers zich nog te weinig bewust zijn van het grote economisch belang van preventief investeren in vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

MARK gelooft dat we alleen op integrale wijze het gezondheidstij in onze samenleving kunnen keren. Dus niet alleen werken aan de (vaak fysieke) symptomen maar juist ook aan de dieperliggende oorzaken van disbalans. En door organisaties bewust te maken van het belang van preventie en amplitie. Bewust van het feit dat ze zich niet alleen op de 5% zieke medewerkers moeten richten, maar met vitaliteitsbevordering en het versterken van hun medewerkers kunnen voorkomen dat die andere 95% uitvallen. En dat vitale collega’s gelukkiger, innovatiever, productiever, creatiever en intrinsiek gemotiveerd zijn en minder verzuimen dan hun niet-vitale collega’s.

Tijdens onze Vit@le Inspiratiedagen delen we met je hoe het ook kan. We laten je onze expertise ervaren op het gebied van vitaliteit, integrale leefstijlcoaching en duurzame inzetbaarheid. We laten je zien hoe we met ons integrale MARK concept diepgaande en duurzame resultaten neerzetten op het gebied van vitale medewerkers en organisaties en hoe jij dit ook kunt leren.

Voor wie? 

 • Voor iedereen die in 2017 actief met zijn/haar eigen vitaliteit aan de slag wil en duurzame resultaten wil bereiken
 • Voor professionals die zich willen omscholen tot (integraal) Leefstijlcoach en -trainer en die zich willen orienteren op de juiste opleiding
 • Voor HR-professionals die zich bij hun werkgever willen gaan toeleggen op vitaliteitsbevordering, preventie en amplitie;

Wat kun je verwachten? 

 • Een ‘proeverij’ die je de integrale werkwijze van MARK Academy laat zien en ervaren; een unieke aanpak voor duurzaam vitale medewerkers en gezonde organisaties;
 • Je maakt tijdens het event je eigen totaalbalans op en gaat naar huis met minimaal een actiepunt waarmee je direct aan de slag kunt om je eigen vitaliteit te verbeteren;
 • Een lunchwandeling in een groene vitale omgeving
 • Inspiratie en ideeën hoe je je eigen vitaliteit en dat van je medewerkers duurzaam kunt verbeteren;
 • Interessante gesprekken met gelijkgestemden over het belang van vitaliteit en balans en de professionele rol die je daarin kunt innemen en invullen;

Op kosten van MARK:

We vieren dit jaar het 5 jarig bestaan van de Post HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach en dat vieren we graag met jou. Daarom bieden we jou deze Vit@le Inspiratiedagen in 2017 kosteloos aan. We willen je er wel op wijzen dat je aanmelding niet vrijblijvend is.

We gaan ervan uit dat wanneer je je inschrijft, je ook daadwerkelijk komt. We reserveren immers een van de beschikbare deelnameplaatsen voor je en moeten daarom soms ook andere mensen teleurstellen omdat er een maximum aantal inschrijvingen is.

We willen je vragen om zelf een eenvoudige lunch mee te nemen. Voor koffie / thee/ water en fruit zorgen wij!

Onze vitale locatie:

Landgoed De Stekkenkamp in Ommen (http://www.pro-elan.nl/)

Data eerste helft 2017:

 • zaterdag 28 januari 2017
 • zaterdag 4 maart 2017
 • zaterdag 1 april 2017
 • zaterdag 6 mei 2017
 • zaterdag 3 juni 2017
 • zaterdag 1 juli 2017

Aanmelden:

Je kunt je hier aanmelden voor deelname aan een van deze inspiratiedagen. 

We hanteren een maximum van 30 deelnemers per inspiratiedag om de kwaliteit en de interactie te kunnen waarborgen.

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding