jouw school een vit@le leeromgeving?

Posted by Merel

We hebben veel meer invloed dan we denken op onze kwaliteit van leven. En jong geleerd is oud gedaan. Mooi vertrekpunt voor een duurzaam vitale samenleving is door op de basisschool al te beginnen met goede educatie en bewustwording bij onze kids over vitaliteit en gezondheid. Themaweken over “Hoe blijf ik gezond” of “Gezonde voeding” kunnen een prima laagdrempelige start zijn en tevens makkelijk te integreren in t reguliere onderwijsprogramma.

Hoe dit te realiseren als bij ouders en leerkrachten deze kennis en bewustzijn ontbreekt?
MARK Academy heeft speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs een “Vit@al in de klas” programma ontwikkeld. Dat vraagt uiteraard om “Vit@al Leiderschap en Leraarschap”, en voorbeeldgedrag van de leerkrachten en schoolleiding. Alleen wanneer dit programma breed gedragen wordt door het bovenschoolse bestuur, de leerkrachten en schoolleiding is een succesvolle implementatie te verwachten.

Nieuwsgierig naar hoe je van jouw school een vit@le leeromgeving kunt maken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een verkennend gesprek. nicole@markacademy.nl of bel 06-25023321

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding