GRATIS Vit@le Inspiratiedag op 24 januari 2015

Posted by Merel

Jij weet vast dat het aantal volwassenen én kinderen met voedings- en leefstijlgerelateerde klachten – zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten – snel stijgt. Maar weet je ook dat het aantal volwassenen dat overbelast is en veel stress ervaart ieder jaar drastisch toeneemt? En dat 90% van alle gezondheidsklachten kan worden voorkomen? Hoe kan het dan dat we nog niet massaal investeren in preventie? En waarom heeft nog niet iedere werkgever of ondernemer vitaliteit geïntegreerd in zijn organisatie-doelstellingen?

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers goedbedoelde op zichzelf staande activiteiten aan op het gebied van ‘gezond leven’. Bijvoorbeeld een workshop over voeding of een beweegprogramma. Of ze werken gericht aan het verlagen van het ziekteverzuim onder hun medewerkers. Organisaties zijn zich nog te weinig bewust van het grote economisch belang van preventief investeren in vitale en duurzaam inzetbare medewerkers.

MARK gelooft dat we alleen op integrale wijze het gezondheidstij in onze samenleving kunnen keren. Dus niet alleen werken aan de (vaak fysieke) symptomen maar juist ook aan de dieperliggende oorzaken van disbalans. En door organisaties bewust te maken van het belang van preventie. Bewust van het feit dat ze zich niet alleen op de 5 tot 10% zieke medewerkers moeten richten, maar met vitaliteitsbevordering kunnen voorkomen dat die andere 95% uitvallen. En dat vitale collega’s innovatiever, productiever en intrinsiek gemotiveerd zijn en minder verzuimen dan hun niet-vitale collega’s.

Tijdens onze Vit@le Inspiratiedag delen we met je hoe het ook kan. We laten je de expertise ervaren van MARK op het gebied van integrale Leefstijlcoaching. We laten je zien hoe we met ons concept diepgaande en duurzame resultaten neerzetten op het gebied van vitale medewerkers en organisaties en hoe jij dit ook kunt leren.

VOOR WIE IS MARK’S INSPIRATIEDAG INTERESSANT?

  • Mensen die actief met hun eigen balans en vitaliteit aan de slag willen en duurzame resultaten willen bereiken.
  • Professionals die overwegen om werk te gaan maken van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid;
  • Ervaren coaches en therapeuten die zich willen bijscholen tot integraal Leefstijlcoach;
  • HR-professionals die zich binnen de eigen organisatie willen gaan toeleggen op vitaliteitsbevordering en preventie.

DIT IS WAT ONZE VIT@LE INSPIRATIEDAG JE BIEDT:

  • Een ‘proeverij’ die je de integrale aanpak van MARK laat zien en ervaren; een unieke aanpak voor duurzaam vitale medewerkers en gezonde organisaties;
  • Je maakt tijdens het event je eigen totaalbalans op en gaat naar huis met minimaal een actiepunt waarmee je direct aan de slag kunt om je eigen vitaliteit te verbeteren;
  • Inspiratie en ideeën hoe je je eigen vitaliteit en dat van je medewerkers duurzaam kunt verbeteren;
  • Interessante gesprekken met gelijkgestemden over het belang van vitaliteit en balans en de professionele rol die je daarin kunt innemen en invullen;

ERVARINGEN VAN EERDERE DEELNEMERS:

“Het MARK concept is een mooie verdieping en aanvulling op de visie en werkwijze die ik binnen mijn eigen bedrijf uitdraag. De vertaling naar de 5 Q’s is briljant!”

“Dank voor jullie gastvrijheid en jullie openheid. Jullie bevlogenheid maakt ook een boel in mij los”. Heb zin om mee te gaan doen! Ben iemand die graag zelfstandig werkt en tegelijkertijd ook samen. MARK biedt het beste van 2 werelden;”

“De integrale visie hebben jullie op een hele concrete manier “in de vorm gezet” bij MARK. Prachtige materialen en producten, kan ik gelijk mee aan de slag na mijn opleiding. Hoe het wiel niet meer uit te vinden.”

“Jullie tools zijn niet alleen bruikbaar voor individuele coachtrajecten. Juist ook voor het werken met teams, groepen medewerkers, en voor de organisatie als geheel”.

Wil jij je goede voornemens in 2015 omzetten in actie en werk gaan maken van (je eigen) vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Meld je dan aan voor onze GRATIS Vit@ale Inspiratiedag op zaterdag 24 januari 2015 Je kunt dat doen door een email te sturen naar: nicole@markacademy.nl

 

PRAKTISCHE ZAKEN:

Locatie: Landgoed De Stekkenkamp Ommen / Pro Elan (www.pro-elan.nl)
Datum: zaterdag 24 januari van 10.00 tot 16.00 uur
Investering: € 0,- Voor koffie/thee/fruit zorgen wij. Neem je zelf een gemakkelijke lunch mee?.

Aanmelden kan via: nicole@markacademy.nlHet aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in!

Graag tot ziens bij MARK!

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding