Kwaliteit is onze basis

Hoge kwaliteit is de basis voor alles wat MARK doet. De naam MARK is afkomstig van het Engelse woord ‘landmark’; een baken in een landschap dat van grote afstand herkenbaar is zoals een vuurtoren. Wij worden in de markt op grote afstand herkend op onze holistische aanpak en de hoge kwaliteit van onze opleidingen. Onze stip op de horizon is geweest, ruim 19 jaar geleden, om een landelijk dekkend vitaliteitsleger te bouwen van professionals om samen onze maatschappij duurzaam vitaal en toekomstbestendig te maken. Omdat we toen al voorzagen dat er een gigantische behoefte zou ontstaan aan hoogopgeleide Leefstijl- & Vitaliteitspecialisten. Inmiddels hebben we ruim 1.000 integraal werkende Leefstijl- & Vitaliteitscoaches en trainers opgeleid.  MARK staat voor de beste trainers, de fijnste locaties en de prettigste service.

MARK Academy

Ons opleidingsinstituut heeft verschillende erkenningen die aangeven dat wij een kwaliteitsopleider zijn.
De opleiding tot integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach is Post-HBO erkend en alle 60 leergangen zijn geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. Afgestudeerde coaches sluiten zich aan bij verschillende beroepsverenigingen zoals de Nobco. Ook is de opleiding geaccrediteerd door Coachfinder.

Stichting Post HBO Nederland
Coachfinder
Cedeo Erkende opleiding
CRKBO registratie
Beroepsvereniging Leefstijlcoaches

MARK Professionals

Het gespecialiseerd detacheringsbureau. De plaats waar vraag naar en aanbod van hoogopgeleide holistische werkende Leefstijl- & Vitaliteitscoaches samen komt. Vitaliteitscoaching door MARK coaches is opgenomen in het aanbod van verschillende verzekeraars, arbo-diensten en digitale platformen. Bij MARK Professionals werken we samen met:

PoortwachterDirect

Permanente Educatie

De opleidingen van MARK Academy zijn door verschillende kwaliteitsregisters geaccrediteerd voor het behalen van PE (Permanente Educatie) punten.

ADAP
KNGF
Beroepsvereniging Leefstijlcoaches
Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding