MARK coaches ondersteunen onderzoek

Categorie:

MARK ONDERSTEUNT WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK VAN FITMO NAAR DE IMPACT VAN ONLINE VITALITEITSCOACHING OP ARBEIDSPRODUCTIVITEIT VAN MEDEWERKERS

“Fitmo is een aanbieder van persoonlijke online `sport’ of `vitaliteit’ coaching. Het is onze missie om mensen zo lekker mogelijk in hun vel te kunnen laten zitten. Dit doen wij door maatwerk te leveren en sport en vitaliteitscoaching voor iedereen toegankelijk te maken.

Met ons online coachingsplatform dragen wij bij aan een gezondere maatschappij. Een nieuw onderdeel binnen ons platform is vitaliteit, dat oplossingen bied voor werkgevers. Een oplossing gericht op het optimaliseren van het menselijke kapitaal van een organisatie.

In samenwerking met de Vrij Universiteit, de Universiteit van Amsterdam, Niped en MARK Academy zijn wij in mei 2019 gestart met een wetenschappelijk onderzoek.

Aan dit onderzoek doen 10 bedrijven mee en in totaal 700 medewerkers, werkzaam in allerlei verschillende branches. Met het onderzoek willen wij vaststellen wat het effect is van online individuele vitaliteitscoaching op maat, op de vitaliteit van de medewerkers en daarmee hun bijdrage aan de arbeidsproductiviteit.”

Trots om met een enorm team van gediplomeerde integraal Leefstijl en Vitaliteitscoaches van MARK Academy onze bijdrage te kunnen leveren aan dit wetenschappelijk onderzoek.

Meer weten als individu of als bedrijf? Neem gerust contact op met Fitmo voor meer informatie.

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding