Masterclass: Samen werken aan een vitale

Posted by Merel

Gemeenten moeten steeds sneller reageren en inspelen op een veranderende samenleving en wet- en regelgeving. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de inwoners van een gemeente, maar ook voor de mensen die er werken.  Aan de ene kant moet de klant – de burger – meer centraal staan. Aan de andere kant moet het efficiënter en goedkoper, worden processen geoptimaliseerd en wordt er volop gereorganiseerd. Ook is er sprake van vergrijzing.  Veel gemeenten staan dan ook voor een grote uitdaging op het gebied van vitaliteit & duurzame inzetbaarheid. Hoe zorg je er als gemeentelijke organisatie voor dat je medewerkers optimaal blijven presteren, intrinsiek gemotiveerd blijven, plezier hebben in hun werk en tot hun 67ste op een gezonde manier aan het werk blijven?  Wat is de verantwoordelijkheid van de organisatie en wat van de medewerker zelf?

Speciale Masterclass voor HR professionals, ARBO professionals en organisatieadviseurs binnen gemeenten

Speciaal voor jou, als HR professional binnen de gemeente, organiseren we een inspirerende Masterclass op vrijdag 5 juni 2015 bij Pro Elan op Landgoed de Stekkenkamp in Ommen. Tijdens deze interactieve en praktijkgerichte masterclass leer je hoe je binnen jouw gemeente de transitie kunt maken van “verzuim naar vitaliteit”.

Je krijgt inzicht in de basisprincipes van integraal Vitaliteitsmanagement en je staat uitgebreid stil bij de vragen: “Wat is er voor nodig is om vitaliteit blijvend in het DNA van de gemeente te krijgen?  Hoe borgen we dit voor de toekomst? En welk effect heeft procesoptimalisatie op de vitaliteit van de organisatie?

Tijdens de masterclass ga je op 3 niveaus aan de slag: vitale medewerkers, vitale teams en de vitale gemeentelijke organisatie in zijn geheel.  Samen met de andere deelnemers, allemaal collega’s dus van allemaal verschillende gemeenten, werk je een interessante business case uit en is er ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van best practices.

Aanmelden:  via nicole@markincompany.nl o.v.v. Masterclass vitale gemeenten.

Investering: MARK is in december ’14 uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland 2014. En wie feest viert tracteert. Daarom bieden we je deze Masterclass eenmalig kosteloos aan.

Graag tot ziens op 5 juni !

Met vitale groet, MARK & Noola

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding