Nog 2 opleidingsplaatsen beschikbaar (26 nov)

Posted by Merel

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot professioneel integraal Leefstijlcoach en op zoek is naar een unieke innovatieve coachopleiding met ruime aandacht voor ondernemerschap. Wat alle deelnemers aan onze opleiding gemeen hebben, is een integrale (holistische) kijk op balans en vitaliteit.

Ben jij bijvoorbeeld fysiotherapeut, diëtist, verpleegkundige, HR adviseur, gewichtsconsulent, ARBO medewerker, personal trainer, verloskundige, organisatieadviseur, consultant, loopbaancoach of docent/leerkracht. En merk je dat je energie krijgt van het begeleiden en coachen van de mensen om je heen? Dan is het beroep van integraal Leefstijlcoach mogelijk op jouw lijf geschreven!

WAT:

In de post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach ga je van start met alle onderdelen die passen binnen een integrale benadering van vitaliteit, een gezonde leefstijl en balans. Je werkt gestructureerd aan het opbouwen/uitbouwen van je eigen praktijk voor integrale leefstijlcoaching, dan wel aan het actief vervullen van de rol van leefstijlcoach binnen de organisatie waarin je werkt. Gedurende de opleiding word je intensief begeleid door een team van ervaren docenten, trainers en adviseurs uit het bedrijfsleven. Ook krijg je een persoonlijke mentor toegewezen.

Tijdens de opleiding wordt er gefocust op 3 belangrijke rollen: “ik als mens” (persoonlijke ontwikkeling), “ik als leefstijlcoach” (opleiding tot leefstijlcoach) en “ik als ondernemer” (advisering omtrent opstarten en runnen van eigen (inhouse) praktijk). Centraal tijdens de gehele opleiding staat de integrale of holistische werkwijze.

Je leert je coachees te begeleiden op zowel het fysieke vlak waar de symptomen van disbalans zich vaak als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning, gewichtsbeheersing), alsook op mentaal, sociaal-emotioneel en zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie).
Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken met je coachee, zul je namelijk niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aan moeten pakken, maar juist met hem/haar aan de oorzaken van de disbalans moeten werken. Samen op zoek gaan naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat hij/zij zich weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van zijn/haar leven. Je leert vanuit je nieuwe rol te werken en ondergaat tegelijkertijd zelf datgene wat je later overbrengt aan je coachees.

LAST MINUTE ACTIE:

Als jij voelt dat dit “jouw moment” is, meld je dan aan voor 17 november 2014 en ontvang € 250,- korting op je opleidingssom.

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.markacademy.nl/opleidingen-trainingen/opleidingen

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding