Post-HBO opleiding Leefstijl- & Vitaliteitscoach

In deze opleiding ga je van start met alle onderdelen die passen binnen een integrale benadering van vitaliteit, een gezonde leefstijl en een optimale totaalbalans. Het opbouwen/uitbouwen van je eigen praktijk voor integrale leefstijlcoaching, dan wel aan het actief vervullen van de rol van Integraal Leefstijlcoach binnen de organisatie waarin je werkt. Gedurende de opleiding word je intensief begeleid door een team van ervaren docenten, trainers en adviseurs uit het bedrijfsleven. Ook krijg je een persoonlijke mentor toegewezen.

Koen de Jong
9
dec
Masterclass: Ademhaling, energie en focus
Algemene informatieDoelgroep & ProgrammaData & locatiesInvestering Algemene informatie Algemene informatie Veel mensen ademen 10, 12, 14, 16 tot wel meer dan 20 keer per minuut. 6 tot 8 x per minuut is genoeg....
Astrid te Winkel
5
jul
Training De invloed van hormonen op vitaliteit
Algemene informatieDoelgroep & ProgrammaData & locatiesInvestering Algemene informatie Algemene informatie Ons hormoonstelsel, of beter gezegd het endocriene stelsel, is zo’n belangrijk onderdeel van ons lichaam. Uiteraard geld dat voor elk deel van ons...
Beroepsopleiding tot Leefstijl- & Vitaliteitstrainer

In deze opleiding word je in een tijdsbestek van 5 maanden bekend en vertrouwd gemaakt met alle facetten van het trainersvak. Van het opstellen van een didactisch trainingsprogramma op maat, tot het omgaan met weerstand in de groep. Je gaat aan de slag met verschillende werkvormen en je leert energiek en creatief te trainen. Je krijgt inzicht in je eigen inspirerende kracht en leert deze op natuurlijke en authentieke wijze in te zetten.

Certificeringstraining Quickscan Organisatie in Balans

Eéndaagse certificeringstraining voor (HR-) managers, organisatieadviseurs, coaches, trainers of procesbegeleiders die door inzet van de Quickscan Organisatie in Balans™ de pijnpunten binnen teams of organisaties inzichtelijk willen maken en deze willen transformeren naar duurzame en door de medewerkers gedragen oplossingen.

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Where can i try on wigs?
Brazilian hair refers to the highest quality real human hair https://www.luxywigs.com wigs that can be colored, styled, washed and treated as you would your own hair.