21 oktober: Become a Lifechanger Summit

Categorie:

Ticketverkoop gestart!

Op deze speciale dag kun je onze integrale werkwijze eens aan den lijve ondervinden. En natuurlijk nog veel meer. Kom ervaren, kijken, voelen, proeven, luisteren en kennismaken met ons en ons innovatieve gedachtegoed.  Ook voor jou als (oud-)student is dit een super interessante mogelijkheid.

Ook iets voor jou?
Hét evenement voor lifechangers in de dop, met een passie voor een gezonde leefstijl en vitaliteit. Voor iedereen die voelt dat het de hoogste tijd is voor de maatschappelijke transitie van symptoombestrijding naar preventie.

Sta jij op een kruispunt in je leven en wil je je oriënteren op het vak van Leefstijlcoach, hét beroep van de toekomst met gezond perspectief?

Wil jij graag een betekenisvolle bijdrage leveren aan de levenskwaliteit en vitaliteit van anderen? Maar durfde je niet eerder de sprong in het diepe te wagen, zat je vast in een baan, in je hoofd of in een gouden kooi? En negeerde je je intuïtie?

Op deze speciale dag kun je onze integrale werkwijze eens aan den lijve ondervinden. En natuurlijk nog veel meer. Kom ervaren, kijken, voelen, proeven, luisteren en kennismaken met ons en ons innovatieve gedachtegoed.  Ook voor jou als (oud-)student is dit een super interessante mogelijkheid.

Om je (oud-)studiegenoten na lange tijd weer eens te zien en om je te verbinden met de nieuwe generatie Leefstijlcoaches die er aan komt. In rap tempo!

En voor iedereen die zich een dag wil laten inspireren over de weg van “uit je hoofd naar je hart”, over vitaal leiderschap, over je authentieke zelf worden en over de enorme kansen die voor ons liggen gezien de recente marktontwikkelingen. Over het belang van een landelijk dekkend kwaliteitscollectief van hoogopgeleide integraal Leefstijlcoaches & Leefstijltrainers.  Waarom het juist nu zo belangrijk is dat we ons gaan verbinden en samen gaan werken. Onze krachten gaan bundelen omdat de pijn in de BV Nederland zo gigantisch hoog is. Er zaten nog nooit zo veel mensen ziek thuis met arbeidsgerelateerde stressklachten.

Een uniek evenement
Een uniek evenement in theater Maitland, op het prachtige vitale landgoed De Horst in Driebergen. Tijdens deze dag ga je geïnspireerd en geraakt worden door een aantal topsprekers die hun TRUE story met jou gaan delen over hun persoonlijke reis naar vitaliteit en bezieling.  Stuk voor stuk toppers uit het bedrijfsleven met een heldere en vooruitstrevende visie op vitaliteit, vitale organisaties én op de recente marktontwikkelingen.  En MARK zou MARK niet zijn als we je niet op verschillende vlakken gaan uitdagen.

Naast alle inspirerende sprekers ga je namelijk vooral ook zelf actief aan de slag. Je gaat ervaren, voelen, bewegen, stilstaan, doen en laten, spelen, verbinden met jezelf en met de overige deelnemers. En genieten met een grote G van de prachtige omgeving, de vitale lunch, de healthy snacks en de aangeklede netwerkborrel achteraf. Want daar houden we van, genieten en gelijkgestemden met elkaar verbinden.

En ik ga je alles vertellen over de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach en de Leefstijl Trainersopleiding. Plus de sprekers gaan je coachen en uitdagen om te gaan vliegen als een raket!

De “Ik doe het gewoon” spirit zal door de zaal zoemen. Daar ga je echt zo blij van worden als je komt.

Aan het einde van de Summit komen we met een supergaaf onweerstaanbaar aanbod.

Want vanaf januari 2018 starten we met een nieuwe opleidingsronde met maar liefst 12 opleidingsgroepen.

Mis deze kans niet
Het event biedt plek aan maximaal 275 mensen! Op een top locatie in Driebergen.
Van 10.00 tot 17.00 uur. En je krijgt er ook nog een vitale lunch bij en een aangeklede netwerkborrel achteraf!!

Voor deze early-bird prijs van E97,- excl. btw kan het niet anders dat het heel snel uitverkocht zal zijn.
Vandaag gaat de ticketverkoop van start. Maak alle leefstijl-minnende bekenden van je enthousiast! Dit gaat zooo gaaf worden.

En ik heb ook het gevoel dat we samen echt geschiedenis gaan schrijven. Dat we aan de vooravond staan van een hele belangrijke omwenteling. Waarin wij samen het verschil gaan maken. En het pad dat ik de afgelopen 10 jaar voor jou gebaand heb, de weg van “pillen naar preventie”, van het roepen in de woestijn, ligt er nu speciaal voor jou. De vraag is alleen: doe je mee in de voorhoede of zeg je over 5 jaar vol spijt: had ik toen maar……

Tot 21 oktober in Driebergen!
In theater Maitland op Landgoed de Horst. Een geweldige vitale locatie in het groen, goed te bereiken met ov en of met de auto. Je gaat vol inspiratie naar huis, dus bring it on:)

 

JA, IK BEN ERBIJ –

Schrijf je in

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding