Wij zijn verkozen tot Beste Opleider NL 2014

Posted by Merel

MARK Academy voor Leefstijl is in haar categorie uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland (kleine opleiders). Hiervoor beoordeelde het Nederlandse publiek opleidingsinstituten op inhoud, trainers en organisatie & contact. MARK Academy scoorde zeer hoog op de praktijkgerichtheid en de overall kwaliteit van haar programma’s, de innovatieve visie, deskundigheid en passie van haar docenten en het sterke persoonlijke contact met haar cursisten.

In totaal brachten bijna 7000 cursisten van 143 opleiders een stem uit. De prestigieuze awards voor opleidingsinstituten werden op 18 december 2014 uitgereikt in het NBC in Nieuwgein. Opleidingsvergelijkingssite Springest, Klantenvertellen.nl en congrescentrum NBC bundelden hun krachten om de verkiezing mogelijk te maken.

Deelnemers beoordelen de opleidingen, trainingen en vitaliteitsprogramma’s van MARK structureel van hoog niveau (9 gemiddeld). “MARK Academy is een gespecialiseerd en innovatief opleidingsinstituut dat inhoudelijk zeer goed aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen rondom het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, met deskundige en zeer betrokken trainers. De integrale aanpak van MARK zorgt ervoor dat vitaliteitsvraagstukken binnen organisaties diepgaande en duurzame resultaten opleveren.”

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding