Vitaal cadeau voor deelnemers

Posted by Merel

Op vrijdag 24 april jl. vond de 5e editie plaats van de Gooise Loopbaandag op het Mediapark in Hilversum. Een co-creatie event pur sang, waarbij 50 coaches, trainers en opleiders samenwerkten aan een zeer afwisseld aanbod voor mensen, in verschillende levensfasen, die op een kruispunt in hun werkend leven staan. Maar liefst 350 deelnemers tekenden zich vooraf in op presentaties, workshops en speedcoaches naar keuze en stelden zo een programma op maat samen.

MARK kijkt terug op een zeer geslaagd evenement met maar liefst 80 (!) deelnemers aan de 2 workshops “Vitaal Solliciteren – je persoonlijke APK” en “Regisseur van je eigen loopbaan”. Gezien de reacties van de deelnemers aan onze workshops kunnen we niet anders dan concluderen dat 45 minuten per workshop veel te kort was voor dat wat we hen te bieden hebben. De enorme opkomst verrast ons overigens niet. Want er ontstaat gelukkig steeds meer bewustzijn onder werkzoekenden over de impact van vitaliteit en balans op het vinden van een nieuwe baan of het zetten van een volgende carrierestap als zzp-er/ondernemer.

Een vitaal cadeau voor alle deelnemers aan de Gooise Loopbaandag!

Voorafgaand aan de Loopbaandag heb jij als deelnemer je keuze gemaakt uit een ongelofelijk aanbod van workshops en presentaties. Op hoop van zegen of juist heel bewust. We hopen dat ook jij een inspirerende dag hebt gehad en dat je voldoende input hebt gehad om je vervolgstap(-pen) te gaan zetten. Misschien heb je je 1e resultaten zelfs al geboekt?

Wij dragen graag bij aan jouw totaalbalans, aan jouw volgende loopbaanstap en het borgen van je goede voornemens in de praktijk. Daarom nodigen we je uit voor deelname aan onze Vitale Inspiratiedag op 30 mei of 27 juni a.s.

Als jij na het lezen van deze uitnodiging voelt dat dit jouw volgende stap is in de richting van meer vitaliteit, een inspirerende baan of een nieuw perspectief, dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden. Je kunt dit doen door een email te sturen naar nicole@markacademy.nl o.v.v. vitaal cadeau GLD. Vermeld je ook even voor welke dag je opteert? Wees er snel bij want we werken bewust met kleine groepen.

Graag tot ziens bij MARK!

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding