Vit@al! – hét integrale vitaliteitsprogramma

Posted by Merel

Onze Post-HBO gecertificeerde integraal Leefstijlcoaches zijn opgeleid om op individuele basis mensen te coachen en te begeleiden naar een optimale vitaliteit en een betere balans. Bij het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid, bij stress of hoge werkdruk of bij welke vorm van disbalans of leefstijlvraagstukken dan ook, zijn onze integraal werkende leefstijlcoaches eenvoudigweg de beste keuze om medewerkers binnen uw organisatie te begeleiden. Ze werken met uw medewerkers niet alleen aan de gevolgen van disbalans (symptomen / klachten) maar juist ook aan de onderliggende oorzaken zodat blijvende en diepgaande resultaten worden gerealiseerd.

Maar niet iedere medewerker komt optimaal tot zijn recht in een individueel traject. Anders gezegd; sommige mensen leren en ontwikkelen het beste in een groepsgewijs programma. Waarin de medecursisten de procesversnellers zijn en als spiegel fungeren voor elkaar, of een soort buddy-rol vervullen in het kader van “elkaar versterken”,  Bovendien neemt de vraag van werkgevers naar groepsgewijze incompany vitaliteitsprogramma’s sterk toe. Een belangrijk voordeel van een groepsgewijs vitaliteitsprogramma boven een individueel traject, is dat het gezamenlijke proces de verbinding tussen medewerkers positief beinvloedt. En een verdieping aanbrengt in de onderlinge relaties. Wat weer ten goede komt van de samenwerking tussen collega’s. Meer begrip, meer “samen gevoel”, een hogere betrokkenheid en een verbeterde onderlinge communicatie. Kortom, het komt niet alleen de vitaliteit van de deelnemers ten goede maar ook de vitaliteit binnen en tussen teams en van de gehele organisatie. Return on Human Capital dus.

Het innovatieve en effectieve vitaliteitsprogramma Vit@al!™ van MARK wordt uitsluitend verzorgd door onze Certified Vit@al! Trainers, die tevens gediplomeerd integraal Leefstijlcoach zijn. Trainen is een vak apart dus ook hierin nemen wij de kwaliteit van onze professionals uiterst serieus.

Meer lezen over ons vitaliteitsprogramma Vit@al!? https://www.markacademy.nl/workshops/vital. Uiteraard kan dit programma op maat gemaakt worden zodat het maximaal aansluit op de behoefte van uw organisatie en de thema’s die spelen bij uw medewerkers. Eens verder praten over welke waarde Vit@al! aan uw organisatie zou kunnen toevoegen in een vrijblijvend verkennend gesprek? Bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak.

Met vitale groet,

Nicole van het Bolscher | Algemeen Directeur

nicole@markincompany.nl of M: 06 -25023321

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding