Een vit@al! kerstcadeau pakt altijd goed uit!

Posted by Merel

Loop je al langer rond met het idee om samen met een collega of vriendin werk te gaan maken van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Om mogelijk zelfs samen te gaan werken na diplomering?  Of wil je jezelf in 2016 gaan ontwikkelen tot integraal Leefstijlcoach & – trainer? Om bijvoorbeeld bij je werkgever vitaliteit “handen en voeten” te gaan geven in plaats van te blijven “praten over”?  Dan hebben we mogelijk een passend en interessant vit@al kerstcadeau voor jou!

I) SAMEN DELEN KERSTACTIE:

Als je je tussen nu en 31 december 2015 samen met een collega of vriendin aanmeldt voor de Post-HBO jaaropleiding tot integraal Leefstijlcoach (startdatum: 26 januari) dan mag je ieder voor €4.500,- meedoen i.p.v. €5.250,- . Dit betekent een kerstkorting: van €750,-per persoon.

Hoe gebruik te maken van deze kerstactie?

  • Schrijf je allebei afzonderlijk in via onze websitehttps://www.markacademy.nl/inschrijfformulier
  • Vermeld de naam van je collega/vriendin met wie je je samen opgeeft onderaan het opmerkingenveld en geef aan dat je gebruik wilt maken van de “Samen delen kerstactie”

2) “LEEFSTIJLCOACH & VIT@AL! TRAINER WORDEN BINNEN 1 JAAR”

Wanneer je je tussen nu en 31 december 2015 aanmeldt voor de Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach, mag je in 2016 met 50% korting deelnemen aan de opleiding tot Certified Vita@l! Trainer en na diplomering aan de slag met Vit@al! – het meest complete vitaliteitsprogramma van Nederland”. Je betaalt voor de interne trainersopleiding (voor MARK coaches only) dan geen €995,- maar slechts €495,- excl. 21% BTW

Deze 2 acties staan op zichzelf en kunnen niet worden gecombineerd.

Geef jij jezelf dit jaar een van deze 2 mooie vit@le kerstcadeaus? Dan zien we je graag aan de start op 26 januari 2016. De aanvang van een reis die je voor de rest van je leven niet meer zult vergeten. Bel voor meer info: 06- 250 23321 (Nicole). Ik beantwoord in een persoonlijk gesprek al je vragen.

GRAAG TOT ZIENS BIJ MARK ACADEMY – DE OPLEIDER VOOR VITAAL WERKEN EN LEVEN

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding