Wil je in 2016 werk gaan maken van vitaliteit?

Posted by Merel

Wil jij je werk gaan maken van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid?  Slimme keuze, want vitaliteit is HOT binnen de BV Nederland. We merken het aan alle kanten. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid leeft in Nederlandse bedrijven. Het aantal aanvragen en opdrachten vanuit werkgevers neemt toe, op alle sociale media zijn de thema’s meer aanwezig dan ooit tevoren. Het momentum is daar!  ‘He, he, eindelijk!’ hoor ik je zuchten. Want jij weet al tijden dat als je lekker in je vel zit, letterlijk en figuurlijk, je veel meer plezier ervaart in leven en werken. Dat als je op integrale wijze aandacht geeft aan alles in jou, je met alle nieuwe inzichten stappen zal zetten in de richting van meer vitaliteit. Met als gevolg dat je duurzame inzetbaarheid verbetert. Iets waar je werkgever ook weer blij van wordt. Of droom je stiekem van een eigen bedrijf in het domein van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid? Dat kan namelijk ook.

Op 26 januari 2016 start alweer de 12e leergang van onze Post-HBO registeropleiding tot integraal Leefstijlcoach. Een betere start van je nieuwe loopbaan is er niet.  Wanneer je je voor 1 november 2015 inschrijft voor deze opleiding en je factuur binnen 14 dagen in zijn geheel voldaan hebt, ontvang je van ons een startpakket t.w.v.175,- bestaande uit 2 boeken van Richard de Leth (Oersterk & Oersterk leven), een Omron lichaamsmeter en 100 geplastificeerde integrale balanskaarten ter promotie van jouw nieuwe rol als Leefstijlcoach.

Meer informatie over onze opleiding?https://www.markacademy.nl/opleidingen/post-hbo-registeropleiding-tot-int…

Doe er je voordeel mee! Inschrijven kan via onze website o.v.v. EARLY BIRD ACTIE. NB. Indien je wilt profiteren van deze actie is betaling in termijnen helaas niet mogelijk. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.

Geef een reactie

Neem contact op
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding
Verzoek tot terugbetaling
Bedankt voor je bericht, we nemen contact met je op
Bedankt voor je aanmelding